Kontakta oss

Motor & Cykel i Värnamo AB
Storgatan 39
33131 VÄRNAMO

Tel: 0370-49200
E-post: svennes.varnamo@telia.com

Öppettider Butik

Vardagar 10.00-18.00

Lördagar 10.00-13.00

Verkstad

09.15(För bokade tider)-18.00

Lördagar stängt. Det går givetvis bra att lämna in till verkstad.

Intresseanmälan tjänst cykeltekniker/säljare

Nu trampar vi vidare och växlar upp! 

Vi söker ytterligare en driven och serviceinriktad Cykeltekniker/Säljare till vårt team på Svennes!

För att kunna möta våra kunders efterfrågan så letar vi nu efter en person till vårt gäng med det där lilla extra. Att överträffa våra kunders förväntan och hitta rätt lösning för just deras behov är som att andas för oss, de sker naturligt. Här får du få ta ett stort eget ansvar och jobba med en bred kundgrupp, vilket ställer höga krav på lyhördhet och fokus. 

Vi tror att du kan cykla och förstå våra kunders behov oavsett om fordonet skall användas för att lära, tävla eller pendla. Du har ett naturligt driv och en positiv inställning som smittar av sig likväl internt bland kollegor och till våra kunder, hos oss skall de vara kul att köpa cykel och du blir en viktig del i kundens upplevelse. Du är händig, gillar att meka och kan klara av lättare verkstadsjobb, det du inte kan det lär vi dig. Vi arbetar i högt tempo och dagarna kan variera och stötta upp kollegor i olika situationer så vi värdesätter verkligen flexibilitet, vilja och ett intresse för våra produkter.  Är du inte helt ute och cyklar när de handlar om cyklar är de klart meriterande men inte något krav utan dina personliga egenskaper är de som vi värdesätter.

 

Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete och en plats i vårt gäng!

 

Välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret nedan, senast 14 september. Vi kontaktar sedan dig för att komplettera upp ansökan.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.